Contactgegevens

Wieldrayer 14
9321 KH Peize

Nederland

06 11 16 82 34

Openingstijden

maandag

09:00 - 17:00


dinsdag

09:00 - 17:00


woensdag

09:00 - 17:00


donderdag

09:00 - 17:00


vrijdag

09:00 - 17:00


zaterdag

Gesloten


zondag

Gesloten

Contactformulier

Voorkeur

Meer informatie over de begeleider

De afgelopen jaren is je gewicht beetje bij beetje toegenomen. Je bent niet iemand die haar hele leven lang heeft moeten lijnen zoals sommige van je vriendinnen. Maar waar de kilo's er vroeger bij relatief minimale inspanning zo af vlogen, gaat dat na je 50ste een stuk minder makkelijk. Gezonde voeding, regelmatig sporten wat je ook doet de kilo’s blijven maar zitten. Je omgeving zegt: maak je niet druk, je ziet er toch goed uit! Maar als je in de spiegel kijkt ben je er niet blij mee.

Heb je alles al geprobeerd, maar lukt het je niet om die extra overgang kilo’s weer kwijt te raken?

DAN HEB IK DE OPLOSSING VOOR JOU!

Wat je over mij moet weten

Ik ben een nuchtere, doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg, noorderling. Als sterrenbeeld stier houd ik van een realistische en praktische aanpak, ben ik een doorzetter en goudeerlijk waardoor ik misschien wel eens wat bot kan overkomen, maar je weet wel wat je aan mij hebt. Duidelijk uitleg geven is mijn kwaliteit, er is mij wel eens verteld dat ik het ook goed voor de klas zou doen. Half werk leveren komt in mijn woordenboek niet voor daar ben ik net iets te perfectionistisch voor.

Mijn visie op afvallen tijdens de overgang

Mijn visie is dat afvallen tijdens de overgang, ondanks de hormonale schommelingen, heel goed mogelijk is. Het lichaam is tijdens deze fase op zoek naar een nieuwe balans en het is daarom belangrijk dat de voeding hierop wordt aangepast.

Alleen niet in de vorm van een (tijdelijk) dieet, maar als een nieuwe manier van leven met gezonde en gevarieerde maaltijden, beweging en voldoende rust.

Ik ben voedingsdeskundige en gespecialiseerd in afvallen tijdens de overgang.

Meer informatie over de praktijk

Mijn praktijk ligt in een rustige wijk aan de rand van Peize met voldoende gratis parkeerplaatsen.

Voor meer informatie: www.biancatalens.nl 

 

.