Contactgegevens

Schout Offermanstraat 60L
6042 XT Roermond

Nederland

06 3801 3868

Openingstijden

maandag

10:00 - 17:00


dinsdag

09:00 - 17:00


woensdag

09:00 - 17:00


donderdag

09:00 - 17:00


vrijdag

12:00 - 18:00


zaterdag

Gesloten


zondag

Gesloten

Contactformulier

Voorkeur

Meer informatie over de begeleider

Wat goed dat je hier bent. 

Dat betekent dat je de stap genomen hebt om de betere versie van jezelf te worden. Mijn naam is Hannie Ruinen, en zelf heb ik het Metabolic Balance programma doorlopen, en nog altijd leef en eet ik volgens de principes van het programma. Door de enorm positieve impact die Metabolic Balance op mij heeft gehad wilde ik zelf begeleider worden. Zo kan ik jou optimaal ondersteunen om ook jou je doelen te laten bereiken. Een betere gezondheid begint met optimale voeding. 

Als mental coach (neuroptimal neurofeedback/Introvision) en Bemer vasculair specialist kan ik jou een totaal aanpak bieden die uniek is. 

Je kunt bij mij kiezen uit alleen het Metabolic Balance programma maar we kunnen jouw plan samen aanvullen met coaching. 

Ik werk vanuit mijn praktijk in Roermond en bied mijn diensten aan via mijn eigen online omgeving en, je bent ook van harte welkom in de praktijk zelf. 

Samen op weg naar een gezonde toekomst. 

Meer informatie over de praktijk

Neuro-Insight is gevestigd in Roermond. Naast Metabolic Balance biedt de praktijk  NeurOptimal Neurofeedback en Introvision (trauma) coaching aan. De praktijk is tevens productspecialist van Irradia low level lasers en Bemer microvasculaire therapie. 

Neuro-Insight is aangesloten bij beroepsvereniging CAT waardoor kwaliteit gewaarborgd is. 

https://www.neuro-insight.nl

https://neuro-insight.bemergroup.com/nl_NL/human-line/Home

www.linkedin.com/in/hannie-r-6042r

.