Contactgegevens

Pelikaanstraat 63
9713 BW Groningen

06-25495923

Openingstijden

maandag

09:00 - 12:00


dinsdag

09:00 - 17:00


woensdag

Gesloten


donderdag

09:00 - 17:00


vrijdag

09:00 - 14:00


zaterdag

Gesloten


zondag

Gesloten

Contactformulier

Voorkeur

Meer informatie over de begeleider

Het maakt me enorm blij als ik mensen zie veranderen nadat ze gestart zijn met hun pad naar een gezonder leven. Ze vallen af, krijgen meer energie, slapen beter en misschien wel het aller belangrijkste: hun klachten verdwijnen. 

Daarnaast vind ik het ook erg belangrijk om aan jou uit te leggen hoe de processen in je lichaam werken. Het is zo belangrijk dat jij de mechanismes leert snappen en leert op welke manier jij je lichaam zo goed mogelijk kan laten werken. Begrip voor en kennis over je eigen lijf maakt dat je ook zacht en liefdevol naar jezelf en je lijf kunt zijn.  

Je krijgt hierover veel uitleg waardoor je niet zult terugvallen in oude patronen. De 'reset' die je zult doormaken zal van blijvende aard zijn.

Meer informatie over de praktijk

Bij PuurVitae zul je leren begrijpen hoe voeding en leefwijze van invloed zijn op je gezondheid. Je wordt hier van begin tot eind op een prettige manier bij begeleid en geeft hierbij je eigen tempo aan.

Het Metabolic Balanceprogramma is een voedingsadvies dat met behulp van orthomoleculaire inzichten wordt samengesteld op basis van jouw persoonlijke behoeften. Het helpt bij een reeks van (vaak chronische) aandoeningen en ziektes en bevordert je algehele welbevinden, verbetert je stemming en geeft je energie.

 

.