Jochem de Josselin de Jong

Contactgegevens

Rijksstraatweg 184
9752 BP Haren

06 4302 8468

0643028468

Openingstijden

maandag

09:00 - 18:00


dinsdag

09:00 - 18:00


woensdag

09:00 - 18:00


donderdag

09:00 - 18:00


vrijdag

09:00 - 18:00


zaterdag

09:00 - 18:00


zondag

Gesloten

Contactformulier

Voorkeur

Meer informatie over de begeleider

Succes komt niet voort uit wat je af en toe doet. Het komt van wat je consequent doet!

Goed dat je terecht bent gekomen op Metabolic Balance. Je hebt al van Metabolic Balance gehoord, bent verwezen of hebt er vast al iets over gelezen, anyways... Goed dat je er bent!

Ervaringsdeskundige
Vol overtuiging kan ik zeggen dat er een Jochem vóór en een Jochem ná Metabolic Balance is. Ik ben vanuit motivatie om mensen te helpen, ook de opleiding tot begeleider gaan volgen. Als ik gewesten wat ik nu voel, had ik dit veel eerder overwogen.!

Met Metabolic Balance heb ik mijn stofwisseling volledig kunnen resetten en verloor ik 42 kilo. Sindsdien ben ik energieker dan ooit. Vanuit die energie en de drive om dit door te kunnen geven, richtte ik Studio Orthos op. Ik wil jou helpen je doelen te behalen en je handvatten te geven om nieuwe gewoontes te creëren. Want je nieuwe gewoontes dragen bij aan je nieuwe jij! 

Jouw ideale voedingspatroon is zo uniek als je vingerafdruk. 
Het gaf mijn lijf en leefstijl de metamorfose waar het zo naar snakte. Niet alleen wat je eet, maar hoe, waarom en wanneer je eet, maken het verschil. En dat is per persoon anders. 

Gratis Intake en kennismaking
Tijdens de vrijblijvende gratis intake onderzoeken we hoe graag je dit wilt en of we een match zijn. Toewijding houdt je staande, ook als je omgeving sceptisch is. Als we ervoor gaan, dan begeleid ik je tijdens de ‘klim’. Gedurende het programma ontdek je dat je rugzak steeds lichter wordt en dat die berg steeds meer op een heuveltje begint te lijken. Dat is wat een op maat gemaakt voedingsplan met je lichaam en je geest doet!

Hoe lang laat jij je lichaam nog een sluitpost zijn?
Meer weten? Niet twijfelen, maar bel me op 06-430 28468 of mail naar info@studioOrthos.nl
Ik plan dan graag een gratis (online) kennismaking met je in. 

Meer informatie over de praktijk

Shared Spaces Haren
Ik ontvang je bij Shared Spaces Haren, waar ik mede eigenaar van ben. Hier vind je vooral positief ingestelde mensen die net zo graag geven als ontvangen. Ze snappen dat alleen voor je eigen geluk gaan hetzelfde effect heeft als junk food. Even lekker, maar op lange termijn knap je er niet echt van op.

Ik werk veel samen met Personal Fit Noord om levens ingrijpend en blijvend positief te veranderen. Je motivatie is daarbij het startpunt.

Meer weten? Niet twijfelen, maar bel me op 06-430 28468 of mail naar info@studioOrthos.nl
Ik plan dan graag een gratis kennismaking met je in. Dit kan natuurlijk ook gewoon digitaal! Afstand is geen excuus ;-)

Shared Spaces Haren
Rijksstraatweg 184
9752BP Haren

.