Lida Zwarts Haalebos

Contactgegevens

Westerbaan 10
2201 EV Noordwijk

06 55 38 28 61

Openingstijden

maandag

08:00 - 18:00


dinsdag

08:00 - 18:00


woensdag

08:00 - 18:00


donderdag

08:00 - 18:00


vrijdag

10:30 - 17:00


zaterdag

Gesloten


zondag

Gesloten

Contactformulier

Voorkeur

Meer informatie over de begeleider

Lida Zwarts-Haalebos, orthomoleculair epigenetisch therapeut: Als kind kon ik al genieten van lekker eten. Ik lustte alles. Totdat de schoolarts mij een beetje mollig vond. Vanaf dat moment moest ik ‘opletten’ op wat ik at. En er startte een jarenlange strijd tegen de kilo’s. Ieder dieet heb ik wel gevolgd, ieder dieetboek heb ik wel gelezen. Ik werd er moedeloos en verdrietig van. Herkenbaar voor jou? Als therapeut was het helemaal frustrerend: hoe kon ik mijn cliënten goed helpen, als het bij mijzelf niet eens lukte? 

Totdat ik het Metabolic Balance plan ontdekte. Wat fijn was dat! Ik maakte kennis met de brede kennis van Dr. Wolf Funfack, een Duitse internist en orthomoleculair arts met een vergelijkbare frustratie ten opzichte van zijn patiënten als ik: wat zie ik over het hoofd? Hij is op zoek gegaan naar antwoorden in allerlei studies, oeroude voedingsrichtlijnen en geneeswijzen. Hieruit heeft hij het Metabolic Balance Plan ontwikkeld. Na mijn Metabolic Balance training ben ik direct zelf met het plan gestart en binnen enkele weken verloor ik mijn overgewicht en voelde mij veel vitaler en rustiger. 

Als therapeut zie ik ook grote positieve veranderingen bij mijn cliënten. Klachten als: reflux/zuurbranden, migraine, huidproblemen, innerlijke onrust, en overgewicht, verdwijnen vaak al kort na de start van het programma. 

Een andere positieve bijwerking: je krijgt weer plezier in koken en met diverse voedingscombinaties, zelfs in de strenge fase. Op Instagram staan wat van mijn combinaties ter inspiratie: https://www.instagram.com/stralend_aan_zee_recepten/

De eerste stap naar een vitaal leven in balans, begint met het maken van een eerste informatieafspraak. Je bent van harte welkom in mijn praktijk Stralend aan Zee in Noordwijk.

Geregistreerd in het CIPION-register voor Medische Basiskennis SHO-registratienummer: 122203-120464

Aangesloten bij beroepsvereniging CAT complementair: CM2794-07-11-19 Level-3 therapeut https://catcomplementair.nl/

Meer informatie over de praktijk

Praktijk Stralend aan Zee is gevestigd in de Westerbaanflat, tweede etage, Westerbaan 10. Er is een lift aanwezig. De Westerbaan ligt in een rustig gedeelte van Noordwijk Binnen. Er is voldoende parkeerruimte voor de deur en parkeren is gratis.

.