Margaret Richters

Contactgegevens

Schapendreef 133
3043 ZL Rotterdam

06 51 85 09 85

Openingstijden

maandag

09:00 - 18:00


dinsdag

09:00 - 18:00


woensdag

09:00 - 18:00


donderdag

13:30 - 20:00


vrijdag

09:00 - 17:00


zaterdag

10:00 - 16:00


zondag

Gesloten

Contactformulier

Voorkeur

Meer informatie over de begeleider

"Mijn droom is zoveel mogelijk mensen op een natuurlijke manier zelfredzaam te maken in het behandelen van hun huidklachten en gewichtsproblemen."

Als klein kind had ik last van eczeem en een zeer droge huid. Wanneer het eczeem op zichtbare plekken verscheen, kon ik helemaal in paniek raken. Het was een emotionele periode in mijn jeugd. Volgens de reguliere geneeskunde moest ik hier mee leren leven. Maar als jonge volwassen vrouw kon ik hier niet mee leven. Ook ik wilde er stralend en mooi uitzien. Welke jonge vrouw in de bloei van haar leven wil dit namelijk niet? Ik koos voor een opleiding als schoonheidsspecialiste om in eerste instantie mezelf te helpen. Daarnaast ben ik door de jaren heen ervan overtuigd geraakt dat de juiste voeding een natuurlijke en gezonde huid bevordert.Om mij ook hierin te specialiseren heb ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde gevolgd. 

Voor wat betreft de juiste voeding, geloof ik in Metabolic Balance. Dit is een stofwisselingsprogramma om jouw gezondheid te bevorderen, gewichtsproblemen op te lossen en jouw vitaliteit te vergroten. Door een keuze te maken van de juiste levensmiddelen krijgt het lichaam de voedingsstoffen binnen, die nodig zijn voor het onderhouden van een uitgebalanceerde stofwisseling en een optimale hormoonhuishouding. 

In overleg is een afspraak buiten de reguliere openingstijden mogelijk.

 

Meer informatie over de praktijk

Adres: Schapendreef 133 3034 ZL te Rotterdam. 

  • Met de auto, mijn praktijk bevindt zich tegenover het Kralingen bos. In het Kralingen bos kun je gratis parkeren.
  • Met openbaar vervoer kun je tram 7 nemen, uitstappen op de Vlietlaan en 5 minuten op loopafstand te bereiken.
  • Met de metro uit stappen Gardesiaweg, ongeveer 10 minuten op loopafstand te bereiken.

 

.