Contactgegevens

p/a Juliana van Stolberglaan 29
1412 BD Naarden

06 13 25 64 81

06 13 25 64 81

www.voedingsadvieshetgooi.nl

Contactformulier

Voorkeur

Meer informatie over de begeleider

Mijn naam is Marlo en ik ben eigenaar van Praktijk voor Voedingsadvies Het Gooi.

Goede voeding – en de invloed daarvan op de gezondheid- heeft mij altijd al beziggehouden. Mijn leus is niet voor niets  ‘je bent wat je eet’. Toch heb ik jarenlang last gehad van klachten waar ik zelf geen oplossing voor wist. Ik voelde me vaak beroerd, had geregeld hoofdpijn, sliep slecht en slaagde er niet in de kilo’s kwijt te raken na de geboorte van mijn jongste dochter. Men weet mijn klachten aan een vervroegde overgang, maar was dat echt de oorzaak?

Na tien slopende jaren kwam ik in aanraking met het Metabolic Balance® programma. Al vroeg in het programma, voelde ik me een ander mens. Mijn klachten verdwenen bijna als vanzelf en ik stond versteld over hoe snel en eenvoudig het allemaal ging. Zonder poedertjes, pilletjes of eenzijdig samengestelde diëten, maar gewoon door ‘alledaags eten’. Eten dat je overal kan kopen! Ook nu hoor ik van veel cliënten, dat zij, eenmaal met Metabolic Balance® begonnen, héél anders door een supermarkt lopen dan voor die tijd.

Metabolic Balance® is voor mij: Je gewoon goed voelen door natuurlijke en gezonde voeding.

Het persoonlijke van het programma spreekt mij enorm aan, maar ook dat cliënten mij, na een intensieve periode van begeleiding, niet meer nodig hebben en het helemaal zelf doen. Daarbij blijft het mij verbazen,dat nieuwe cliënten vaak in heel korte tijd van hun klachten afkomen. En dat op zo’n eenvoudige manier! Er zijn zelfs cliënten, die als gevolg van hun nieuwe eetgewoonten hun medicijngebruik - in overleg met de eigen arts - drastisch konden verminderen. Die resultaten werken bijzonder motiverend!