Penny Boneschansker

Contactgegevens

Reina Prinsen Geerlingssingel 22
2642 AT Pijnacker

Nederland

0646216664

Openingstijden

maandag

Gesloten


dinsdag

09:00 - 17:00


woensdag

09:00 - 17:00


donderdag

09:00 - 17:00


vrijdag

09:00 - 17:00


zaterdag

Gesloten


zondag

Gesloten

Contactformulier

Voorkeur

Meer informatie over de begeleider

Kamp je met overgewicht, spijsverteringsklachten of een (auto-immuun)aandoening? Dan is er een aantal processen in je lichaam van de rails geraakt. Dankzij jarenlange studies en praktijkervaring heb ik een uitgebreide toolbox opgebouwd om dit – samen met jouw inzet – gericht aan te pakken. Behalve Metabolic Balance begeleider ben ik gespecialiseerd in de volgende behandelingen:

TotalBodyReflex – een zachte, manuele therapie waardoor je (spijsverterings)organen en weefsels weer vrijer en beter kunnen functioneren;

Orthomoleculaire en kPNI therapie (klinische psycho-neuro-immunologie) – advisering van op jouw klachten afgestemde supplementen om de werking van je zenuwstelsel, hormoonhuishouding, afweersysteem of stofwisseling te optimaliseren;

Bioresonantie – voor het in kaart brengen en aanpakken van belastingen op je lichaam (onder andere voedselallergieën, bacteriën, schimmels en virussen).

Ben je op zoek naar een gezond gewicht, minder gezondheidsklachten, meer energie en vitaliteit? Dan zijn deze therapieën een enorm pluspunt bovenop het Metabolic Balance programma.

Ik plan graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in.

Meer informatie over de praktijk

Ik werk vanuit mijn praktijk aan huis in Pijnacker.  Bereikbaarheid: niet rolstoeltoegankelijk, gratis parkeren voor de deur, OV-halte op circa 10 minuten lopen afstand.

Het Metabolic Balance programma kan in mijn praktijk los gevolgd worden of in combinatie met de andere therapieën.

Voor de Metabolic Balance consulten geldt dat deze onder orthomoleculaire therapie vallen; deze worden door veel aanvullende ziektekostenverzekeringen deels vergoed (ik ben aangesloten bij beroepsvereniging MBOG). Voor meer informatie over tarieven en vergoedingen door ziektekostenverzekeraars verwijs ik graag naar mijn website.

.