Contactgegevens

Marga Klompélaan 31
5122 BN Rijen

Nederland

0616007103

Openingstijden

maandag

Gesloten


dinsdag

09:00 - 18:00


woensdag

09:00 - 18:00


donderdag

Gesloten


vrijdag

09:00 - 18:00


zaterdag

Gesloten


zondag

Gesloten

Contactformulier

Voorkeur

Meer informatie over de begeleider

Hoi, ik ben Sabine en heb ik jarenlang lopen klooien met mijn lijf. En na veel studies en opleidingen in de complementaire gezondheidszorg mag ik nu andere mensen helpen.

Ik zou het zo tof vinden om met jou te kijken waarom je ergens last van hebt omdat ik daar zelf ook tegenaan liep en jarenlang op zoek ben geweest naar een oplossing.

En ik weet hoe je weer energiek de dagen door kan komen omdat ik zelf dit traject ook heb doorlopen. De waardevolle onderzoeken pas ik nu ook bij jou toe en kan ik jou mee helpen.

Geloof me, er is echt een oplossing! Ik weet wat jouw lichaam nodig heeft, ik ben er zelf ook doorheen gegaan en weet wat er speelt en weet wat jij nodig hebt om jezelf goed te voelen.

Inmiddels mag ik zeggen dat ik in de afgelopen twintig jaar al 1500 cliënten succesvol heb behandeld. Waarvan ik 760 cliënten van hun prikkelbare darmklachten af heb geholpen. Mijn cliënten zeggen niet voor niets; “Sabine ziet niet alleen mijn klachten, maar MIJ als persoon in zijn geheel”. En dat is precies waar ik de oplossing vind om jouw klachten te verminderen.

Zie ik je snel?

Meer informatie over de praktijk

Mijn praktijk is gevestigd in een rustige en fijne praktijkruimte in Rijen. 

.