Sandra Grapendaal

Contactgegevens

IJsseloogwal 29
2809 SM Gouda

0614477205

Openingstijden

maandag

09:00 - 20:00


dinsdag

Gesloten


woensdag

09:00 - 20:00


donderdag

Gesloten


vrijdag

09:00 - 18:00


zaterdag

Gesloten


zondag

Gesloten

Contactformulier

Voorkeur

Meer informatie over de begeleider

Metabolic Balance© biedt een gepersonaliseerd voedingsplan en die aanpak sluit volledig aan bij mijn opleiding in de orthomoleculaire en preventieve geneeskunde. 

Door adviezen op persoonlijke situaties toe te spitsen, bereiken mijn cliënten geweldige resultaten. Hierbij leer ik hen ook waarom veranderingen nodig zijn. 

Kennisoverdracht vind ik belangrijk zodat je beter kunt luisteren naar jouw lichaam. Mijn kennis van en ervaring als yoga-docent zet ik in voor ontspanning, bewustwording en versterken van spieren. Balans is tenslotte waar het om draait.

Een ander extra middel dat ik kan inzetten is het adviseren over het gebruik van supplementen. Vaak maken de juiste supplementen het mogelijk om de te behalen veranderingen te ondersteunen en nog beter en sneller, blijvende resultaten te behalen.

Kortom het totaalpakket dat ik kan bieden maakt maatwerk mogelijk en hiermee ondersteun ik het behalen van geweldige resultaten. Dit te mogen en kunnen doen geeft mij heel veel voldoening!

Meer informatie vind je op https://www.grapefood.nl/

Meer informatie over de praktijk

Mijn praktijk heb ik aan huis. Ik woon in de prachtige wijk Westergouwe in Gouda. Parkeren is geen probleem en de praktijk is op de begane grond. Ook voor cliënten uit Moordrecht, Waddinxveen is dit op zeer korte afstand. uiteraard is iedereen welkom, dus ook als je wat verder weg woont. 

.