Sylvie van Bommel

Contactgegevens

Julianaplein 8
5211 BC 's Hertogenbosch

Nederland

+31 6 54 72 54 58

Openingstijden

maandag

09:00 - 17:00


dinsdag

09:00 - 17:00


woensdag

09:00 - 17:00


donderdag

09:00 - 17:00


vrijdag

09:00 - 17:00


zaterdag

Gesloten


zondag

Gesloten

Contactformulier

Voorkeur

Meer informatie over de begeleider

Een plan voor jou op maat gemaakt. Afgestemd op jouw stofwisseling. Dat werkt. Sowieso. Dat kan niet anders…..

Hippocrates zei het al; ‘’laat voeding uw medicijn zijn..” 

Een optimale hormoonhuishouding voor de rest van je leven. Een persoonlijk Metabolic Balance plan geeft je tools. Tools om je hormonen weer in balans te brengen. Tools in de vorm van alle voor jouw metabolisme noodzakelijke en gezonde voedingsstoffen. 

Aan de hand van je bloedwaardes wordt een op jou afgestemd voedingsplan gemaakt. Deze optimale afstemming gaat zorgen voor een balans. Een balans in je stofwisseling en hormoonhuishouding. Je lichaam kan dan weer aan het werk zoals bedoeld. Afbraak versus opbouw. Opruimen van hetgeen niet meer goed werkt en opbouw van benodigde communicatiestoffen, weefsels en cellen. Dat resulteert als vanzelf in een fysieke en mentale gezondheid. Zonder stagnatie. De rest komt dan vanzelf. Echt. 

Gevolg?  Verbetering van de kwaliteit van leven. Meer energie, een fitter lijf, een beter gemoed, meer zin om te bewegen, een betere nachtrust, en als slagroom op de taart ;-); een gezonder gewicht. Zonder JoJo-effect!

En het mooiste van allemaal; Je kan straks weer gaan vertrouwen op je innerlijke sturingsmechanisme en gaan eten zonder nadenken. 

Vanuit mijn achtergrond kan ik je begeleiden vanuit een breed perspectief; namelijk het lichaam en de persoonlijkheid als geheel. Vanuit je voeding, vanuit je spijsvertering, en vanuit je levensstijl. 

Laat mij je aan de hand nemen! 

Sylvie  

PNI Therapeut - Orthomoleculair therapeut (Natura Foundation)– Darmtherapeut – Communicatiewetenschapper - Metabolic Balance begeleider

Meer informatie over de praktijk

Locatie = De Gruyterhuys in Den Bosch. Parkeren kan achter het gebouw, op het terrein. 2 minuten loopafstand van CS Den Bosch

Www.degruyterhuys.nl                                   

Mijn website = www.ensylvie.nl

.