Tani Saldanha

Contactgegevens

Koningin Wilhelminastraat 101
6661 VW Elst

Nederland

06 22 36 23 17

Openingstijden

maandag

11:00 - 17:00


dinsdag

09:00 - 20:00


woensdag

13:00 - 18:00


donderdag

09:00 - 20:00


vrijdag

11:00 - 17:00


zaterdag

Gesloten


zondag

Gesloten

Contactformulier

Voorkeur

Meer informatie over de begeleider

Hallo, mijn naam is Tani Saldanha. Ik ben Metabolic Balance Health Coach en Personal Trainer. En ik help jou graag jouw doelen te bereiken!

In mijn zoektocht heb ik al jaren geleden in Brazilië, America en Nederland gezien hoe je vanuit orthomoleculaire richtlijnen het meest accurate voedingsplan voor een klant kan creëren. Orthomoleculair betekent dat op moleculair niveau naar de klant wordt gekeken op basis van bloedwaarden. Door een bloedprik te laten doen weet de Metabolic Balance therapeut/coach in welke mate jouw lichaam, op moleculair niveau, in balans is en kan heel gericht met voeding gewerkt worden aan die balans. 

Balans op metabolic niveau betekent dat je je weerbaarder voelt, sterker voelt, fitter van lijf en geest, dat je minder risico loopt op ziekte en dat je, wellicht ouder wordt, maar zeker veel meer kwalitatieve jaren toevoegt aan je leven.

Door mijn achtergrond werk ik internationaal. Ik kan jou zowel in het Nederlands, Portugees, Spaans en Engels begeleiden. Daarbij begeleid ik regelmatig online middels video conferencing. Jij kunt mij gerust e-mailen via info@tanisaldanha.com 

Hartelijke groet, 

Tani Saldanha

Meer informatie over de praktijk

Tani Saldanha - Metabolic Balance Health Coach en Personal trainer

Eerste afspraak: Bij de klant locatie of Via Zoom/Teams

Tweede afspraak: Bij de klant locatie of Via Zoom/Teams

Derde afspraak en verdere afspraken: Via Zoom/Teams

.