Liesbeth van Duijn

Contactgegevens

Tijnmuiden 59
1046 AK Amsterdam

Nederland

0653249028

Openingstijden

maandag

09:00 - 21:00


dinsdag

09:00 - 21:00


woensdag

09:00 - 21:00


donderdag

09:00 - 21:00


vrijdag

09:00 - 21:00


zaterdag

09:00 - 18:00


zondag

09:00 - 18:00

Contactformulier

Voorkeur

Meer informatie over de begeleider

Ik ben Diëtist en orthomoleculair therapeut bij Nederland Slank sinds 2011 en het is mijn missie als ervaringsdeskundige om met Nederland Slank de helft van Nederland te redden van overgewicht en andere kwalen. 

De helft omdat 50 % van Nederland te zwaar is en omdat ik als geen ander weet hoe belastend dit is voor je fysieke en mentale gezondheid.

Ik werd dietist aan de Haagsche Hogeschool, Orthomoleculair en Epigenetisch therapeut via Natura Foundation en BrainQ en NLP Master practioner bij Richard Bandler zelf. Als diëtiste, die ooit worstelde met overgewicht en slechte eetpatronen, ben ik ook ervaringsdeskundige in het afslanken. Daarbij ligt onze focus op de hormoonhuishouding, en de besturing van neuro-transmitters welke van groot belang zijn bij succesvol afvallen en fit worden.

Ben jij aanvullend verzekerd? Lees dan de voorwaarden van jouw zorgverzekering na en kijk of ook onze consulten (als orthomoleculair therapeut bij beroepsvereniging MBOG) deels worden vergoed.

Meer informatie over de praktijk

Nederland Slank begeleidt mensen door het hele land en ook daarbuiten. Op afspraak werken we ook in de avonden en weekends.

Onze begeleiders zijn hoger opgeleid
met een HBO dietisten opleiding zowel als een Orthomoleculaire opleiding. Tevens zijn wij gespecialiseerd in de begeleiding emotie-eters en de behandeling daarvan volgens het endorfine herstelplan van BrainQ

  • Omdat we veel ervaring hebben met het voedingsprogramma kunnen we garantie geven op afvallen.
  • Bloed prikken kan altijd bij u in de buurt.
  • U kunt binnen 10 dagen starten met het programma.
  • We geven garantie op afvallen en verhelpen daarnaast ook veel andere klachten.
  • We geven regelmatig kookworkshops en lunch seminars.
  • In de besloten Facebook-groep kunt u terecht voor vragen en recepten.

.