Monique van Kwawegen

Contactgegevens

Liesgras 14
2954 NC Alblasserdam

Nederland

06 207 51 022

Openingstijden

maandag

19:00 - 21:00


dinsdag

Gesloten


woensdag

Gesloten


donderdag

Gesloten


vrijdag

Gesloten


zaterdag

10:30 - 14:00


zondag

Gesloten

Meer locaties

Pernisser Molenweg 41
3195 GG Rotterdam

Contactformulier

Voorkeur

Meer informatie over de begeleider

Hallo en leuk dat je hier bent!

Ik ben Monique van Kwawegen en werkzaam als bio-resonantietherapeut werkzaam binnen de orthomoleculaire therapie, DNA practitioner en Metabolic Balance begeleider. Sinds 2013 is mijn praktijk uitgebreid met diverse disciplines om disbalansen aan te pakken. Denk daarbij op het vlak van emoties, persoonlijk ontwikkeling en voeding. Ik merk steeds meer dat alles heeft zijn verband heeft.

Ervaar jij wel eens disbalans? Vage klachten waar je de oplossing niet voor vinden kan. Maar ook bijvoorbeeld gewricht en darmklachten of hormonale problemen dat je niet weet waar je het zoeken moet?

Als het antwoord ja is, dan leg ik graag met jou een goede basis neer voor je gezondheid. Of je nu energetisch wil werken, voedingsgericht of op zoek naar jou way of life! Wat belangrijk is, is dat het moet passen in jou leefstijl.

Dan heb ik goed nieuws voor jou. Want ik weet zeker dat Metabolic Balance dat kan doen voor jou.

Het is fantastisch te combineren met je gezin, je werk, je sport en je sociale leven.

Meer informatie over de praktijk

Health en Beautycenter Caro is een centrum waar vele verschillende disciplines aanwezig zijn. We kunnen naar elkaar doorverwijzen als dat binnen een behandeling past. Let op het centrum heeft geen vaste openingstijden. Bel of mail me wanneer je een afspraak wil maken. Ik ben er niet dagelijks aan het werk.

Het is goed bereikbaar met een rollator, kinderwagen en rolstoel. 

.